Plagiaat Tweakers.net intro

Door stijnos1991 op zondag 18 september 2016 10:33 - Reacties (15)
Categorie: -, Views: 5.830

Ik kwam laatst langs een filmpje van 'YugaTech' op de joetjoeps.
Het intro muziekje kwam me meteen erg bekend voor! Luister en vergelijk...

YugaTech: https://youtu.be/3Johon_weyM

Tweakers video: video: Apple iOS 10 - Meer open en met behoud van karakter

Wie was er eerder? :Y)

Stage in Ecuador

Door stijnos1991 op maandag 20 januari 2014 11:10 - Reacties (5)
Categorie: -, Views: 6.343

Inleiding
In februari ga ik voor 5 maanden naar Ecuador om daar stage te lopen voor de opleiding Bedrijfskundige Informatica (of Business IT & Management :+ ). Een blog hou ik op mijn eigen website bij voor familie en vrienden, maar wellicht kan ik op Tweakblogs wat meer ingaan op de technische aspecten van mijn stage. Vooralsnog even een copy paste vanaf mijn eigen blog:

Het begin
Een buitenlandse stage heb ik altijd al willen doen. Een voorkeur voor een land had ik niet, maar het idee en alle verhalen van anderen hebben me altijd aangetrokken. Op school werd een presentatie gegeven met meer informatie en praktische zaken. Al snel werd duidelijk dat het makkelijk is om zelf een ingang te hebben. Een vriend of kennis in het buitenland waardoor je ergens binnen kan komen. Ik had zelf geen idee waar ik moest beginnen met zoeken. Ja je kent wel iemand, via via via, maar om die nou aan te schrijven is ook raar. Toevallig kwamen mijn oom en tante ‘s avonds op visite na die presentatie op school. Enthousiast vertelden zij dat ze 6 weken naar Ecuador gaan in de zomervakantie. Mijn oom heeft daar familie, en die wilden ze altijd al eens opzoeken. Op die avond ontstond het idee om naar Ecuador te gaan. Mijn tante zei: “een beetje familie, is daar familie”. En ja, na een paar mails werd er enthousiast gereageerd uit Ecuador, ik was meer dan welkom.

De opdracht
Verblijf was snel geregeld bij de familie, maar een stageopdracht vinden bleek wel lastig te zijn. Om het zoeken makkelijk te maken heb ik contact opgenomen met een bemiddelingsbureau (On-Stage Latin America) en heb ik hun gevraagd een opdracht voor mij te zoeken. Al snel hadden ze iets voor me. Na wat mailen en wachten had ik uiteindelijk een opdrachtformulering waarmee ik naar school kon voor goedkeuring. School was ook enthousiast en keurde de opdracht goed. Ik kom te werken bij een klein ICT bedrijf genaamd Gtec (www.gtec.com.ec) waar 6 fulltimers werken. Gtec maakt websites, mobiele apps en informatiesystemen voor bedrijven. Het is de bedoeling dat ik overal in het bedrijf mee loop en aan zoveel mogelijk projecten werk.